stuga, vatten och soool!

Solen är underbar! Nu ska jag ta mitt pick och pack, ta en promenad hem till mina föräldrar och ta båten ut till stugan, själv! skönt! En ö, mycket sjö och fint väder!
Jag ska umgås med mej idag. Grilla, dricka vin och bara vara.

Man måste ta vara på den ensamma tiden oxå och ibland skapa lite wxtra tid för bara sej själv. Jag har blivit en jäkel på att uppskatta min ensamma tid, med mej själv!

Så, tjingeling folket! Vi ses inte på stan! hihi!

 - Ha det så trevligt hemma i Ljusdal Emma!

 

jobb,tankar,kloka ord och underbara vänner.

Jobbet var segt idag. Tänkte, tänkte, kände, kände, tänkte ännu mer och kände efter lite till.. Kom inte fram till så mycket mer än innan.

Kom hem, tänkte,tänkte, kände,kände,tänkte ännu mer och kände efter lite till..

Tog diskborsten, fyllde upp vatten. diskade, gick ut med nova. gick hem. tänkte.

Ringde till Miss E, pratade rätt länge. Kändes bra. Hon gör mej glad! Hon är så vettig och sådär underbart poetisk.
Fick mej en del skratt. Allting kändes mycket lättare. 
 - Tack Miss E för ett fint samtal med mycket kloka ord, du är vacker!

Städade,väntade på besök. Tog en sväng på cykeln med Nova. stannade, gav henne vatten. Gick en bit och cyklade sedan hem igen.

Sen plingade det på dörren. Anna och Sofie! Sällskap! underbart! åt en sallad och drack en cola. Sedan blev det film. BORDERLINE.
Förstod inte VARFÖR min dvd-spelare inte fungerade. Letade, flyttade om scart-kontakterna och hade mej, ända tills jag kom på att jag måste stoppa i kontakten till dvd:n.. hahaah.. typiskt mej..
Filmen var sådär, jag hade helt klart förväntat mej mer av den.. blev faktiskt lite besviken. Men sen satte vi i KILL BILL och kollade på den. haha.. snabbsplade, kollade, snabbspolade, kollade. haha.. rolig, vacker och helt underbar film.. (2:an alltså)..
Jag tycker att den filmen är en kärleksfilm, helt klart, rakt igenom! Kärlek. Destruktiv sådan,men kärlek.

 - Herregud, jag kan konsten med att tjata filmer jag tycker om tills jag spyr på dom. Likaså med musik. suck.
Men än har jag inte tröttnat på Kill Bill.. no,no.. gör jag någonsin det tror ni? jag tror inte det jag.

Nu ska jag tvätta ansiktet, smörja in mej, borsta tänderna och lägga mej i sängen.
Och inatt ska jag fantisera. "det bästa av sömnmedel är faktiskt att fantisera" sa en Mycket klok dam till mej. Jag provade, och det funkar bra ;-)

Tack Annovisch och Sofie för en underbar kväll och mycket fnitter ;-)

Du var saknad Joniiis!






Glamour modell? haha.. jamenvisst! why not?




Nu är det sängen som hägrar. Underbart med en dusch! jeehaa! Gillar att duscha, men gillar badkar bättre. Men duschen är mysig om man är två, joina? någon?.. hihi..

Kommer inom kort att bli fotad snart. Vet inte riktigt vad jag ska ta för bilder än?..
funderar på Glamour.

Glamour
Ofta nakna eller halvnakna erotiska bilder. Utövare kallar inte denna typ av bilder för pornografi för att de inte visar sexakter eller könsorgan. Se "Slitz" och "MOORE" för typiska glamourbilder.



Skulle vilja ha en till tjej med på bilderna, någon som ställer upp? Miss E, kanske? haha.. kan bli riktigt vackra bilder det! ;-)

näe, nu är det sängen som hägrar. trött, trött..

 

over and out!


Den dog!...

I morse när jag steg upp, närmare bestämt kl 05.00 så gick jag min vanliga runda med Nova.
Såg en skatunge ligga helt öppet på en gräsmatta och jag tänkte "nej jäklar".. Jag ville rädda den, men skulle till jobbet.
Den var helt apatisk och jag tog upp den och lade den intill en trästam i hopp om att mamman och pappan skulle bry sej i den. Det fanns inga träd att sätta den i heller, utan bara stammar och grenarna kom hur högt upp som helst på trädet.
Såg boet den måste ha fallit ur, eller om skat-föräldrarna "puttat" den lille ur boet.

Jag kom till jobbet, för sent, eftersom jag stog och höll i den där krabaten ett bra tag och sedan skulle jag upp med Nova och tvätta händerna NOGA.

Lassade ur containern som kom. MYCKET saker, TUNGA saker - men det fixade jag och Martin.
Trött var jag då jag ställde mej i kassan första timmen.

Tänkte på fågeln och undrade om den hade fått mat oxå vidare.
Hoppades att ingen katt hade tagit den, samtidigt som jag hoppades att den skulle vara borta när jag kom hem igen.

Väl hemma så ser jag den lille, liggandes i stekhet sol med vingarna utslagna över gräset. Åh den är död tänkte jag och kände en viss lättnad, för då skulle mitt samvete inte tvinga mej att "ta hand om den".
Gick fram och kollade lite närmare, men då rör den på dej!
 - NEJ! skit! jäklar!

Sprang upp, hejjade på Nova. Ner igen med vatten och en liten sked. Tvingade den att gapa och gav den lite vatten.
Den sa inte ett ljud på hela tiden. underligt. Annars brukar dom ju kunna skrika dom där.
Men det var helt tyst.
Jag satte mej ner under trädet med fågeln i handen och funderade på HUR sjutton jag skulle få upp den i boet igen, samtidigt som jag nästan förstod att skat-föräldrarna kastat ur den tidigare.
Men jag ville såå gärna ge den en chans till. Den lille hade ju överlevt allting och inte en enda katt hade ätit upp den. Kankse kände katterna att den var sjuk? Om den nu var det? Kan katter känna sådant?

Tankarna vandrade runt i min skalle. Då plötsligt, från ingenstans dyker en man upp i 60års åldern. Han kommer fram till mej och säger att han oxå sett den lille skat-ungen.
Han säger - tror du att den äter lax?
 - åh, ja det tror jag att den gör, säger jag!
Vi matar den med lax och jag ger den vatten. Den börjar återhämta krafterna med säger fortfarande inte ett enda "krax"..
Jag berättar att jag vill få upp den i boet igen.
 - Är du duktig att klättra, säger han.
 - Åh ja, svarar jag, jag är jätteduktig. Väl medveten om att jag ljuger och inte nog med det, jag har en enorm höjdskräck oxå, men jag vill SÅ GÄRNA att fågelungen ska få komma till sitt bo.
Men jag gillar kickar av alla dess slag. Tänk den där gången då jag var på camp change och klättrade 25meter upp i luften på en smal repstege som inte satt fast i varken backen eller träd, där dinglade jag fram och tillbaka, fast besluten om att komma upp till målet,som var en platå utbyggd från trädet 25meter UPP! Jag tog mej dit oxå, oh ja! Sen fick man fritt fall 15meter! Var ju fastspänd i lina, men det sög bra i magen det. haha.

Han hämtar en stege som är 5 meter lång. Den når precis till den första grenen.
Åh herregud, tänker jag.. ska jag verkligen klättra nu?! ojoj... Blir lite rädd. Men tar fågelungen i en tom kompost-påse och sätter första foten på stegen.
Tittar uppåt. upp ska jag.
Kommer upp och klättrar ända upp till det där sablans boet, men då har fågel-föräldrarna byggt boet så tätt och så stort att jag inte kommer åt från varken sidan eller underifrån för att slänga upp fågelbarnet.
SKIT, SKIT SKIT!

Klättrar ner igen. Plockar ur den stackars fågeln ur kompost-påsen. Den säger fortfarande ingenting. Halvt död.
Jag tackar den snälle mannen för hjälpen.
Han går iväg med sin stege och jag tar upp fågeln till mej.
 - Vad håller jag på med, tänker jag, samtidigt som jag öppnar dörren till min lägenhet.

Jag har tagit hand om fågelungar när jag var mindre. Jag har räddat dom, lärt dom flyga och leta mat och sedan kastat upp dom i skyn för att aldrig mer se dom igen. Dom har glatt flygit sin väg, utom en, Peppe, han var alldeles kal och rosa när jag fann honom en kall och regnig sommarkväll.
Jag tog honom i min cykelhjälm och cyklade fort hem till mamma och pappa. Lade den iskalla fågel på en magvärmare, en sådan där kudde som går på el, som blir skönt varm och som man lägger där man har värk.
Jag väntade på att han skulle vakna, mamma och pappa sa att han var näst intill död och skulle säkert dö. Sen pratade dom med mej om att "naturen har sin gång".. Men jag kunde inte förstå det där. Och jag än idag inte göra.
Jag döpte fågeln till peppe, matade honom med kattmat och vatten.
Han började få fjun och var såå söt. Jag satte honom på fingret och lät armen sjunka sakta, och han fällde ut sina vingar men höll hårt om mitt finger med klorna. På så sätt lärde han sej använda vingarna.
Han var en björktrast, eller om det var en hon? det vet jag ju inte. Men jag sa han.
Jag grävde ner mask i jorden, ändå lite synlig och han fattade för han pickade i sej den.
Jag gjorde allt för honom.
Han blev stor och jag kastade upp honom i luften. Han flög och kom tillbaka.
Jag tog ut honom på våran ö och tänkte att jag skulle släppa honom där, eftersom det är så gott som katt-fritt och den gjorde jag. Jag kastade honom upp i luften, han fick vind under vingarna och flög.
Han höll dej på våran ö. Han kom när man ropade. Vi åkte hem och när vi kom tillbaka så kom han flygandes. Helt otroligt egentligen.
Men 2 veckor efter att jag släppt honom fri så skulle vi åka till västerås på POWER MEET. Jag var ju så pass ung så jag fick inte vara hemma ensam. Så jag var tvungen att lämna Peppe på ön och hoppades på att han skulle klara sej.
Jag vet inte om han gjorde det. Jag hoppas det.
För när vi kom tillbaka efter 2 veckor så var han inte kvar på ön.

Jag har dåligt samvete för den fågeln än. Jag hoppas verkligen att han klarade sej och flög sin kos, skaffade sej en fågel-tjej och fick fågelungar.

Jag var så liten men ändå ställde jag väckarklocka för att mata honom mitt i nätterna, fast jag hade skola dagen efter.

Den här fågeln som jag hittade idag, den klarade sej inte.
Jag kom in med honom, virande in honom i en handuk och matade honom med kattmat och vatten. Men han började andas konstigt.
Jag satt och höll i honom, gav honom lite med vatten. Men han dog. Det var kanske så att skat-föräldrarna kände att det var något fel på honom och puttade honom ur boet, eftersom dom gör så.
Men jag ville så gärna ge den en chans till! har man överlevt sådär länge, så ska man fan ha det!
Men jag lyckades inte.
Gud vad jag grät. haha.. guud vad löjlig jag är. Men jag tycker det är så hemskt!
Sen gick jag och Nova och begravde den i skogen.

Ja, det var min dag idag. Och nu sitter jag här.

Nu ska jag avsluta detta skrivande och gå en promenad med Nova.



kill Bill.

Nu ska jag lägga mej och kolla på Kill Bill 2 för 198763461098+3412389074791784701 gången.
Jag tycker om den filmen.. haha!
Uma rules!

lördagen! oh yes!

Lördagen blev fantastiskt rolig och underbart trevlig!
Fick träffa Miss E och en massa nytt folk! kul!

Mådde fruktansvärt dåligt första tiden, bakis sen i fredags.. men när det väl släppte (efter 2cider och 5öl) så mådde jag fantastiskt bra! Trivdes verkligen i deras sällskap.
Tänk att man inte träffat dom innan..konstigt, man bor ju ändå "grannar".. men bättre sent än aldrig, sägs det ju och jag är nog benägen att hålla med om det! :-)

Emma kom och mötte mej och Jonas, jisses vad vacker hon är! ujuj!
Gick hem till hennes lägenhet som nog var den finaste jag sett.. och vilken soffa, det är nog den största jag sett! haha.. sköön!
 - Nu förstår jag dom dagar du spenderar i soffan och INTE vill gå ur den Emms!

Hejade fram Charlotte, men det gick ju inte nå bra. Emma hade köpt sådana där tutor till hela bunten så alla tutade allt vad som orkade när det var Charlotte´s tur, men det gick åt skogen ändå.. åh!

Jag satt och njöt av sällskapet och stämningen var härlig. Trodde det inte kunde bli bättre, men då kommer Emma in med en cheese-cake som hon bakat! *damn*.. den var såå god.. Jag och Jonas pratade om den på telefonen idag.. hihi.. och JORDGUBBAR!
Tur att jag inte drack vin, för vin OCH jordgubbar gör mej "mysig"(som petra sa att man blev)... haha, eller kåååt! (som emma och emelie tillade i kör)..

"Sen bar det av i bil mot sjukan, feberhet och yr i krukan"... nej då... *skrattar*.. det bar av mot klubben! Där skulle vi se röstningen..
Sen dansade vi oss svettiga och hade det trevligt ;-)

Det här är nog FÖRSTA gången i mitt liv som jag inte ångrar att jag drack och mår dåligt idag, för det var värt det! rakt av, ut och igenom! oh yes!

 roligt

 tuuut!

 emelie! :-)

 sveeeriigeee! (vilken flopp det blev!)

  tuuut tuuut!

 sveeeriiigee!

 Den berömda cheese-cake´n! fin va? konstnärlig den där emma ;-)

 äta,äta och äta! jaaaa! *namnam*-

 konversation och en sked i munnen.


Och nu sitter man här i sin ensamhet. Känns verkligen tomt nu när man hade så mycket folk runt om sej igår, trist.. :-(

Roade mej tidigare med att knäppa kort på mej själv. haha..

bakom mina solglasögon, kan jag va mej själv. *skrattar*







jag och jonas.. haha


SKYLL INTE PÅ HUGO

SKÄLL INTE PÅ HUGO..

http://bubblare.se/movie/bjornes_magasin_skall_inte_pa_hugo

haha! I love that soong! ;-)

"om han ylar mot månen, ja men sätt på gramofonen för han ville ju bara twista med eran tik, så sätt på lite svänging musik"


hahahaa! såå gullig låt!


jobbdag.. ujuj..konstig

Idag på jobbet så satt jag i utgången och skruvade ihop ett loungeset, jättefint!
Funderar på att ta bort min bar och sätta loungeset;et där och ha en massa gröna STOORA fina växter där med.
Kan bli riktigt fint det!
Och kanske en fondvägg på den väggen? ojoj.. jag vet precis nu, en fototapet kanske! jaaaa!

Ja, hur som helst så satt jag där och skruvade. Då kommer det fram en tant i 60års åldern och säger:
- Jag har handlat för 170 kr och jag fick så mycket saaaker! (jätteglad)

 "jaha, svara jag sådär trevligt och pressar fram ett leende, fast jag egentligen var sååå irriterad över det där jävla skruvandet"..

Plötsligt börjar hon slita i sin påse och i sin väska, jag trodde helt klart att damen förlagt sin plånbok, men fram plockar hon... KVITTOT.. - Kolla, vad mycket saker jag fick, säger hon igen och ser helt lyrisk ut.

- jaaa, oj! svarar jag.. (försöker låta impad..eller nå..)
(hela kvittot bestog av nå jäkla trollsländor och fjärilar som hon hade köpt för 10kr st! Inte så konstigt att det blev MYCKET saker!)

Fortsätter skruva med det där jäkla loungeset;et och försöker att inte se på henne i hopp om att hon ska knalla vidare ut genom utgången. Men hon går inte att undgå, knallrosa läppstift, blå ögonskugga och håret uppsatt i en toffs på sidan.. *gaah*.. Hon kommer aldrig att släppa mej, tänkte jag i mitt stilla sinne. Dom dras till mej, jag är utsatt..

Då säger hon; - Jag köpte värmeljus oxå..

"åh, jaha" får jag ur mej i en utandning.

- ja, vet du vad jag ska ha dom till, säger hon och får stora ögon och jag ser på henne att hon vill att jag ska gissa.

- nej, säger jag.. tända i mörkret kanske (fantasilöst, jag vet.. iaf efteratt man träffat henne)..

- NEJ, säger hon och leeeer. Jag ska ha dom på mackan! Då lyser mackan.. och hon ser såå STOLT ut.

Det enda jag kan tänka är.. åh, gud.. vad är detta, är det ett skämt?! jag är nästintill att få en fnitter-attack. Jag har suttit med det där pillandet hela dagen, är arg och irriterad över att skruvarna inte gör som jag vill och då dyker hon upp..! det blir bara för mycket. Känner att jag behöver en cigg.

Oj, ja det gör den då, säger jag krystat. Rädd att hon ska slita upp skon och peta ut ögonen på mej med stilettklacken och står på. HOn ser ju faktiskt ut som om hon är hämtad ur en skräckfilm och det gör inte saken bättre..
Jag ler brett..och säger "smart".. (varför i allsindar sa jag så?)

Då sa hon att hon alltid vela bli uppfinnare, så nu skulle hon hem och uppfinna.
Men det är så konstigt tillägger hon, varje gång jag kommer på något så läser jag i tidningen dagen efteratt just MIN uppfinning som JAG kommit på redan har blivit uppfunnen av någon annan!
 - GUD JAG MÅSTE HINNA SÄTTA MIN PLAN I VERKET SÅ INGEN ANNAN HINNER FÖRE, nästan skrek hon.. (förmodar att hon syftade på mackan som skulle lysa med värmeljus)... sen sa hon med lugn röst, "hej då" och till lade; Tänk jag tycker du är så duktig som skruvar med det där, det är ju liksom mans-göra.

- Ja, det kanske det är säger jag lite förvånat?.. (eftersom jag inte tycker det).. och säger sedan.. men vi tjejer vi kan vi å, mer än vad dom tror..

- Jaaa, verkligen säger hon i samma veva hon vänder ryggen till och försvinner.

Jag andas ut, känner att jag kanske inte är så konstig och galen ändå. Det finns dom som är värre.
ler för mej själv och nästan springer ut från skruvandet in på lagret och fnittrar så jag håller på att dö.
Går ut, tar min kvarts rast och röööker en cigg.. *phu*..


Jag klarade mej igenom denna dag med, LEVANDE ;-)

trött

Hade skrivit ett jättelång inlägg..men väljer att ta bort det.

Jag är trött på allt gnäll.. gör något åt sakerna isället!

hejhej!

gårdagen, blekning och diana

Igår så jobbade jag och Sofie stängning. Allt gick bra och vi tog våra cyklar hem tíll mej och åt lite sallad och sedan så blonderade hon min utväxt. Hon var duktig, för det blev himla bra! *kramar*.
Sedan så åkte hon hem och jag gick upp till Louise, hon hjälpte mej att sätta i hårförlängningen och vi drack lite juice och snackade skit. Kom hem 00.30. haha. Tack Lollisen! *kramar massor*..


Funderar på att beställa en uppskrivningstid till körkortet snart.. *pirrigt*..

Kanske får besök av Diana i veckan, vilket skulle vara himla trevligt. Hon gör mej glad!

Nu ska jag göra mej i ordning och åka till jobbet.

smått och gott

Har precis avnjutit en frulle på ballen och lyssnat på patten... hihi..

(patten = patrik)

När jag gick ut för att sätta mej så fick jag sol i kanske 2min, sen fick jag vänta säkert 7min för att den skulle komma igen. kul.. hah.. min vanliga tur, - men jag e in´t bitter.. ;-)

Bror sover som en stock. Själv har jag varit vaken sen 9. skönt. Hade vela tagit en långpromenad med Nova, men hon är så trött sen gårdagen då hon lekte med Philip.
Hon skulle säkerligen inte ha något emot att gå en sväng, men jag säger nej.
Inte nu. Det blir en kvällspromenad när jag kommer hem igen. skönt.. *ser fram emot*.

Nu SAKNAR jag Jonas. åh! Han är med sin pojke nu..men jag SAKNAR han iaf.
Trist...

Lite kort sen vi rökte vattenpipa. Blev dock bara på mej och Anna.. Eftersom dom andra rökte senare och då kom jag mej inte för att knäppa kort. smart!

 me

 anna.. = tjuuur

 jag .. hehe.. = ...?

 Annovisch!

 Jag rökte iaf tobak med jordgubbs smak...

 Men jag vette sjutton vad anna rökte? haha..

lite annat...

 Min voffsing!

 Jonas blir nerhissad då han har varit och klättrar uppe på hyllorna.haha..

 anna.. hihi.. aaarrgh? näääe!

Lördag,Miss E och fest

Nu är kvällen här igen. Dags att gå och lägga sej tror jag. är hemskt trött och har varit det hela daagen!..*suckar*
Sebastian är fortfarande här..(min bror).. härligt med sällskap!
Idag åt vi kött och pommes..hihi.. ja, grönsaker med.


By the way ;
 - This is Miss E...



 
På lördag blir det fest hos Miss E med charlotte perelli i tv:n (förhoppningsvis) och sedan blir det klubben..kanske.. :-)

Ska bli himla roligt ;-) *längtar*.. hihi..

Nä, nu ska jag gå till sängen..trötter.. ujja!


Falun, KINA, Sandviken och William

I Torsdags så packade jag min väska och åkte till Miss C.
Vi hade en underbar dag på fredagen med en "göra-stan-osäker-runda" - och sedan gick vi på KINA och åt good mat!
Båda två var så mätt efteråt att vi var rädd att spricka. Men gott var det ;-) Gott och trevligt!

- Jag trivs bra i hennes sällskap. :-)

På fredagkväll tog jag tåget och det stannade som vanlig i sandviken (ingen spänning precis) och där hoppade jag pch Nova av. trött och mätt.. uj,uj.

Fick besök av min bror (sebastian) igår kväll, vi gick ner på gymet och pumpade lite.. kul.. :-)

Idag ska Miss C på dop, hennes brors bejbis ska döpas. He will own the name William. Vilket var ett fint namn, tycker jag. KUNGLIGT :-)

ah, det var allt för nu. Orkar inte skriva längre eller mer. Så ha det fint folket!

over´n out!

grilla kött! jejjamen!

Nu till jonis och grilla biff!






promenad, frukost, helgtänkande och Grillning

Vaknade vid 9. Klev upp, satte i linser och borstade igenom håret lite snabbt, men det åkte ganska fort upp. kitlas så hemskt i ansiktet på morgonen, någon mer som tycker det?
Tog på mej skorna, gick en lååång häääärlig promenad med Nova. Pratade lite med Jonas i telefonen.
Kom hem, gjorde iordning kaffe och satte mej på balkongen. *skönt*..
Nova är trött.. haha.. hon sover.
Blev mycket bus idag. Tycker om att busa med henne.. blev en del sök oxå.
Ska snart iväg till jobbet. hade vela varit ledig idag ju.. men hela helgen är jag ju ledig, så man ska inte klaga! :-)
Får se vad det blir i helgen nu då! tjejfest blir det med Diana, HELT KLART! alltid kul på dom där festerna och underbara tjejer! Sen Gävle då, kanske. *hoppas*..
Men ikväll blir det GRILLNING! oh yes! lite vin och grill.. *nam-nam*..


Gjorde ett test. VILKEN PERSONLIGHETSTYP ÄR DU.

Jag var 30% Äventyrare ;
Känd för sin energi, starka kreativitet och spontanitet.  Söker spänning, gillar risker och njutning.Gillar intellektuella utmaningar, är nyfiken men inte lätt att övertyga eller påverka.


25% Ledare ;
Djärv, nyskapande och rak. Bra på abstrakt tänkande och kortsiktig planering. Ofta bestämd och ganska tävlingsinriktad. Målmedveten och effektiv.


23% Beskyddare ;
Vanligtvis väldigt populär, ofta Starka band till hemmet och familjen. Uppträder lugnt och oroar sig sällan.  Är ofta konsekventa, lojala och beskyddande.


22% Diplomat ;
Har förmågan att se helheten och planerar långsiktigt. En intuitiv tänkare som är flexibel, verbal och socialt begåvad.   Fantasifull, empatisk och omhändertagande.


Du är en ÄVENTYRARE/ledare

Inget är omöjligt för dig. Du älskar äventyr, både fysiska som mentala. Nya utmaningar genomför du med passion och mod.

När du blir involverad i ett projekt så blir du ofta extremt fokuserad och ibland blir du så fokuserad att du glömmer bort allt omkring dig. Du genomför dina projekt noggrant ofta med en unik lösning.

Du har mycket energi och blir ofta väldigt entusiastisk över dina egna idéer, projekt och upptäckter. Du är ofta mycket övertygande.

Du gillar att samla på saker, erfarenheter och idéer och är angelägen om att göra ett bra intryck på människor runt omkring dig.

Trots att du tycker om människor och kan vara både charmig och humoristisk är du inte särskilt intresserad av rutinmässiga sociala tillställningar eller tråkiga människor. Du har inga problem med att vara själv och hålla på med dina egna intressen.

Människor säger förmodligen att du är otraditionell, ett original. Du gillar att ha intressanta diskussioner och människor gillar dig vanligtvis för din påhittighet. Du är en spännande men ibland frånvarande vän.


thats me in a nut-skal! hahaha

christine, guitarhero,nuet och flatfest.

Dagen har varit underbar, men dagen igår som jag fick spendera med Miss C den är oslagbar!
Kändes verkligen bra. Det var lungt och harmoniskt, sådär som det ska vara och sådär som det borde ha varit.
Vi pratade inte mycket. Det behövdes inte.
Något jag lärt mej under den här tiden är att man ibland inte behöver prata. Tystnaden säger nog.
Så inga dumma diskussioner eller argumentationer. Nej, tystnaden fick tala, oss emellan..
Det var nog det bästa. Utöver det så hade vi det superdupertrevligt!
Jag är så glad och tacksam över den dagen och den kvällen. SÅ oerhört lättad.
Det finns många vägar att välja. Jag VET att vi kommer välja den rätta, även om det betyder att vi går vidare eller försöker på nytt,tillsammans. Tiden får utvisa. Inga krav, inga måsten, ingenting sådant. Utan bara vara. Flyta med.
Inte analysera sönder, inte tänka för mycket. bara vara.. flyta med.
Sen får vi se vart vi hamnar.
Inga löften om en fortsättning men heller inget som säger att det inte skulle bli vi...

För jag älskar henne. över allt annat. Ni som känner mej vet..
Därför så tycker jag inte att folk ska komma med elaka kommentarer nu.
 . Skulle uppskatta att ni lät bli.. och känner ni för att ni vill skriva nå elakt eller något spydigt, så köp er en dagbok som ni sedan kan döpa till "ap-bok".. eller vad sjutton som helst.. - Tack..

Jag lever mitt liv, bäst jag kan.. jag försöker göra det bästa av dagen.
 - Jag tar hant om dagen och tar vara på natten nu dom sista månaderna. Jag är mer mån om dagen.
Dagen är snäll mot mej då.
Så jag gör bäst jag kan.
Jag tänker inte leva mitt liv med ånger längre, eller tänka "tänk om"..
 -ja, what tha fuck!  (hemskt moget tal..ehm.. eller inte.. men what tha fuck!)
vad sjutton är det för jävla mening "tänk om"... so?! Vi kan ändå inte ändra det som varit!
Varför slösa resterande energi på att tänka "tänk om".. bla,bla,bla..
Nej vänd på det istället och tänk.. "nu".. "jag är här och nu".. "vad vill jag göra härifrån".. utgå från NU!
 - Det gör iaf jag nu för tiden! NU! hihi.. smaka på det, smakar bra va?..
Vi har valet, vi har alltid friheten att välja, om man väljer efter vad hjärtat säger så ska det gå bra.
Strunta i vad hjärnan säger, jag menar ; HUR OFTA SPELAR INTE DEN OSS ETT SPRATT DÅ?!
Koppla bort hjärnan för ett tag och låt hjärtat va med!
Gör era val!

Imorgon kan det vara försent!
Och då vill ni inte stå där och tänka "tänk om..."

Nu är jag trött.
Imorgon blir det grillning! oh yes! grilla biffen.. hahaha :-)
I helgen skulle Miss E och massa fler dra ihop en "flat-fest" tydligen, så jag blev bjuden dit, trevligt måste jag säga :-)
*överväger verkligen att gå*

Sen på lördagen så blir det tjej fest med GUITAR HERO! oh yes! I will kick your as! hihi..
KULIGA SAKER!

hej svejs folket!

Hej britta!..


 Jag härmar Jonas, hur han såg ut när larmet gick på RUSTA. haha.. så kom han springande och minen är fruktansvärt lik..*skrattar*.. Du är utsatt Jonis, men älskad! pusss!

 Ute och går..bakåtvänd. hahaha..

 Christine påväg ut.. hihi.. suddigt.. men hon är vacker som en dag!

 Christine gör miner..haha.. :-)

 BEEETOOONG!

 SOMMAR!

 Vacker Blomma. Fotograf : Miss C.H

 Jag.. suddiludd..

 Miss C..



RUSTA

Kolla Jonas blogg folket!

VI ÄR (sandviken) är JUST NU BÄSTA RUSTA BUTIKEN OCH LEDER STOR ÖVER GÄVLE,UPPSALA,BORLÄNGE,FALUN.MM!
yeeehaa!

joniis.blogg.se

läs där och låt oss som jobbar där njuuuta av det fruktansvärdt bra jobbet vi faktiskt gör!
en butik sköter inte sej själv


Inlines på!

dagen idag - FANTASTIKAL!
kvällen igår - FRUKTANSVÄRDIKAL!

kvällen blev JOBBIG. ujuj.. gud så ensam jag kände mej.. bedrövlig..
Men sen fick jag några uppiggande sms och en del tips på hur man kan somna.
Hör och häpna; Jag somnade GOTT! hihi.. och hånglade med Sandra Bullock! *damn*.
Thanks Miss E!

Vaknade utvilad, inte EN ENDA mardröm inatt, underbart!
Satte mej i parken ett tag, tänkte att Nova skulle springa lite, men neej, hon lade sej så snällt bredvid och gnagde barken av en pinne.. haha..
för varmt för henne att springa nu.
Ska vänta tills värmen har lagt sej och då blir det inlines på och Nova bredvid!

Ibland kan ens egna tankar skrämma en..
Önskar att jag hade någon att utbyta dessa tankar och funderingar med.
Men känns som om ingen skulle förstå.. kanske en del till och med skulle tro att jag blivit knäpp?
Varför kan folk inte bara tänka lite längre?
Allt behöver inte kunna förklaras, allt kan INTE förklaras, vissa saker bara är och andra finns det inga svar på.
förstå det folket!

Nu ska jag göra mat och invänta morgondagen, då jag får besök av C.

Så ikväll blir det lite vin och en bra bok, tror jag? ja, det låter lockande så får det bli!

hepphepp!

Jonis!

Miss U Joniiis! :-((




Puuuuusssss!!!

mat,vin.kväll.

Dagen idag har varit bra. Igår var jag mest ledsen.. jobbigt.
Pratade med miss V, saknar henne :-(
Förlovad och allt.. men man kan inte göra annat än att önksa dom lycka till! Glad att hon är lycklig.

Ikväll ska jag äta mat med Sofie. naajs! lax och ris med fetaost röra på.. sallad blir det oxå! oh yea!
Har precis städat lite här hemma, såg ju ut som ett bombnedslag och det vill man kanske inte när man får fint besök.. *fnissar*.. jag vill att hon ska komma NU! haha.. MAAAT! VIIIIN! NU!! hihi..

Joggade en runda igår,det var skönt.. rensade tankarna lite.
Men drömmer återigen mardrömmar.. inge kul..

Nu ska jag sätta på riset.. så vi får något sådant.. tar ju 40min att koka det här fanskapet! haha

P&L

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kvällen blev lyckad. god mat och trevligt sällskap! kan det bli bättre? :-)
tror att nova blev kär..haha..
Hade ju en massa roliga saker som miss Sofie har sagt ikväll som jag tänkte skriva.. Men jag är just nu för trött för att minnas.. Följde henne hem sen, så Nova fick en promenad och Sofie fick sällskap.

Nu MÅSTE jag sova.. sååå trött..
Åh, jag skulle vilja ha nattsällskap! Någon som bara ligger tätt intill, någon att hålla om.. åh!
Det är ju sådant man kan göra nu när man är singel.. men när det väl kommer till kritan, så kan jag inte förmå mej..
konstigt..

Här följer ett par bilder på en vacker tjej och en vacker voffsing! :-)

 Nova och Sofie.

Sofie skär salladen och jag tittar på. haha..  Sofie skär sallad och jag tittar på. hihi! Salladen blev good! åhja!


det kommer mera

                                   RÖK-PAUSAR PÅVÄG TILL SPRING PRIDE
     

LITE FEST BILDER :-)
         
                                       
             

GODIS REGN MED BARNEN. (Vi la ut jättemycket mars på kvällen och när vi vaknade på morgonen så hade barnen tagit allting. haha.. detta upprepade vi alla kvällar vi var där.)
 

PRIDEN
                       

PARADEN
                           

SLUT PÅ DET ROLIGA.. Då var det bara att äta lite och sedan börja packa sej hemåt sandviken igen.. *suck*..
         

Nu väntar vi bara på EURO-PRIDEN! oh yes! där är det TOK MYCKET folk! roligt,roligt :-)
längtar redan.
Biljett inhandlas nästa månad! jeeehaa!

Lite bilder. Kommer mer imorgon.

                                

en natt efter krogen..eller 3dagar men alkohol..

Där tog jag mej upp på scenen ENSAM.. Alltså på SPRING-PRIDE..Hon "af ugglas", höll mej i handen hela tiden. Hon såg att jag var nervös.
Vi stog där tillsammans, höll varandras händer och log mot publiken..
Jag var för nervös för att tänka, för nervös för att (egentlien stå) och ABSOLUT för nervös för att SJUNGA!!
När låten väl började och jag skulle sjunga så var det HELT FEL tonart.. OH MY GOD!

När man väl står där´och är så pass nervös att man höller på att.. ja, SVIMMA.. Men man tar mod till sej och sjunger ÄNDÅ, då är det FEK TONART!

"Af Ugglas" fixade det.. hon höjde handen och visade att den som stod som "Dj" skulle sänka tonarten en del. hahah..

Han sänkte och jag sjöng..
 - Jag tänkte på dej...

"Af ugglas" höll mej i handen och jag kunde inte tänka på annat än dej..och DU säger att jag har borderline? ehm.. öhhh? why? Hur? när? var?.... Jag förstår inte..

Man får se det som något positivt, - Jag har för EN gångs skull "glömt" min rädlsa för att stå där uppe, när alla kollar på en och "bedömmer". Jag var mej själv, och jag älskade dej.. igen... som alltid.
Jag hade många "flörtar".. men vet ni folket?
 - Jag kysste inte en enda.. jag kramade inte en enda.. jag gjorde ingenting.
Ja, jag hade möjligheten, men både "vanliga" människor, levande instrument och en UNDERBAR sångare.
MEN jag kunde inte. Jag tänker på sångaren Miss "E", jag ser hennes ansikte, känner hennes fingarar, försöker läsa hennes ögon, besvarar hennes leende.. Hon hade Charm så det fanns och blev över.. Men jag kunde inte tillåta det.
Så jag  lät fingertopparna stryka över mobilens knappsatser.. slog numret till TAXI och åkte hem till stugan.
La mej i min säng och somnade.

 - Nu idag har jag haft det bra. Vi var på krogen.. ojdå. det blev en 3-dagarns!.. *ler*..
Det var inte meningen.. ehm.

Inatt så träffar jag en kvinna.. Som jag skulle kunna ge mej själv till, tror jag?.. Hon står där och har makten..
Men jag förlorar synfältet, förlorar fotfästet och snubblar.
 - Jag ler sådär rart ändå, FÖRSÖKER kasta loss ankaret till miss C, men det går inte, inte nu.

 - jag har inte haft något med någon att göra under SPRING-PRIDEN och inte sen det tog slut med Miss C...
Så, JA mitt HJÄRTA tillhör dej.. föralltid, skulle jag tro...



                                  Såhär ser man ut efter 3 dagars festande.. TRÖTT, SLITEN och.. ehm.. ja. inte bra, helt enkelt..


Hemma..och Sanna Nielsen!

Heej folket! Nu är vi hemma igen. Fy sjutton vad jag har haft kul!

Jag ska iväg nu, det blir krogen. hihi.. tredje dagen idag, med alkohol. Undrar om jag är nykter tills på måndag? haha..

Jag skriver mer sen, om hur allting var, då ska ni få se en massa kort. hahaha!
Nu tänkte jag bara bjuda på 2 av dom viktigaste korten..*ler brett*..

Jag säger bara "Empty room"...

image210




Vilken HÄRLIG tjej Sanna är! Båda fötterna på jorden och trevlig! Hon är som vem som helst! *ler*..

Gud vad löjlig jag kände mej när jag tog tag i Sannas midja, jag tror att jag blev kär i henne.. haha.. Jag skakade i hela kroppen. hjärtat pumpade och blodet flödade inom mej.
Vilken JÄKLA utstrålning kvinnan har!
Hennes man kan skatta sej lycklig..

Sanna ÄGER! så är det. Jag har alltid tyckt om henne, när jag sett framträdanden på TV och när jag såg henne nu på melodifestivalen så tyckte jag om henne ännu mer. herregud, vilken underbart vacker låt. Och hon blir så berörd av texten. Hon verkar vara så varm och ödmjuk..
Men nu sen jag träffat henne, på riktigt. så är hon fan min IDOL. *skrattar*.. Jag visste inte att man kunde ha idoler i den här åldern? men jo, hon är fan min IDOL.

idag smäller det!

Idag då smäller det! hihi.. kul!
Nu ska jag knalla till jobbet och vara där först, sedan bär det av i bil mot e-tuna och spring pride! naaajs! hihi..

Tänkte bjuda på lite bilder på mina två darlingar från gårdagen.










byebye!