long time no sea.

Heej alla barn nu blir det barnprogram, titta här vad farbror Frej tar fram.. :-)


Jaha, i onsdags så var jag på fest i sandviken hos min kusin. Sen gick vi på krogen och lallade, tyvärr så kunde inte kussen följa för hennes markus (hennes kille) och hon firade 7 (!!) år :-)

Vi gick ut å käkade, notan hamnade på 650kr.. (woops).. Markus betalade hela.. han är så gullig han! Linda har verkligen haft tur som hittat en sådan fin kille!  - eller hur Linda? ;-)

Väl ute på krogen så var man redan rätt fuller sedan förfesten.. humpf.. men vad ska man göra? dricka vatten? nejnej.. haha.. så vi beställde in några öl till ;-)
Träffade Diana ute, det var längesedan man såg henne. Hon var fin! Träffade mycket folk. det var naajs ;-)

Andreas har kommit hem från brasilien.. han har haft det kul, för er som undrar.. Men han är B L E K, hahaha.. han åkte på nå monstervirus, som han kallar det, och låg inne i flera vekor, sedan blev det regn period den sista veckan för dom. haha.. Usch, vilken skade glädje jag har.. men det är roligt nästan jämt ;-)
Nejdå, men för övrigt hade dom det bra, har fått höra lite historier. Men jag tiger som muren :-P

För övrigt så är det rätt bra med mej. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Man kan ju inte klaga liksom
Har fått tillbaka våran dator som kraschade, så nu kan jag glida runt på nätet igen. Inte så jävla kul faktiskt.
När man var yngra var det roligt, men inte längre, nu går man in å gör det nödvändigaste, sen så gör man hellre nå annat än att sitta här framför duimburken.. Men jag ska inte ljuga, datorn är hemskt bra att ha när man vill fördriva tid. Men är det inte liiite väl ytligt att sitta framför en dator och prata med folk? eller är det bara jag som tycker det kanske.. Så är det oftast.. haha.. - När jag tycker något så tycker alla andra inte så, och när någon tycker något så tycker jag för det mesta inte som den - haha..

cp-blogg.. jag försöker lägga ut bilder från i helgen, men icke! Det är nå fel, får bjuda på dom bilderna en annan gång..
*hmpf*