helgen i stort

Nu tänkte jag ägna lite tid åt att skriva här.. det var ju inte igår, så att säga ;-)
Helgen har varit trevlig. Vi ägnade fredagkvällen hemma hos anna o magnus, drack vin och snackade skit.. roligt,roligt.. :-)
Lördagen så jobbade Christine, hon började 13.30 så hon fick iaf lite sovmorgon. Jag spenderade min lördag i sängen. Låg till halv 5! Då gick jag upp och gick en låång promenix med Nova.. Tog med mej mat ut, köttbullar och makaroner, en bytta till mej och en liten bytta till nova! haha.. Vi satt i solen och åt köttbullar och makaroner och gosade.. mysigt mysigt, var bara Christine som fattades, men hon slavade på sjukhuset... stackar´n.. ;-)
Sedan stack jag ner på stan runt 19.30, inhandlade så mycket onyttigt.. *ajaj*.. osså en rulle på det.. "The break up" med Jennifer Aniston och Vince Vauhgn i huvudrollerna. Rekomenderar den ICKE!
Trodde att det skulle va skit rolig, men näe, inte min humör alls.. hmm, är det jag som är en torris?
 - Jag ÄLSKAR ju sjuuk humor! *mohahaha*..

Ja, sedan tog lördagen oxå slut..och nu sitter jag här och det är söndag.
Idag har jag inte gjort så mycket alls.. åkte lite inlines med Nova och körde lite sök-lekar.. Skulle gå ut och lägga ett spår sedan, men det blev inget av med det..Regnet kom.. och det ganska mycket! Så det fick bli en liten runda med lek istället.. Får bli spår en annan dag..
Imorgon så ska jag jobba.. (ja, jag har fått jobb nu, ni som inte visste det) Jobbar på ett äldreboende alldeles bakom där jag bor, så jag har ungefär 50m till mitt jobb, inte så pjåkigt va? :-P

Nu slutar Christine om en timme, så nu ska jag snart gå å möta henne..
Skriver mer en annan gång och då kanske lite mer intressant ;-)

tjingeliing!

sol!

Helgen har varit fantastisk!
I fredags så blev det utgång, ganska sent, men ändå ;-) Jag var riktigt duktig, drack bara EN öl ute. Tror att jag börjar bli vuxen? ;-P Hur som helst så hade vi riktigt trevligt! Det var ju Falu Kalaset, så det var mycket, mycket, mycket folk ute.
I lördags så tog vi det bara lungt, var hemma och slappade, tog långpromenader med Nova och pratade. underbara lördag!
Igår (söndag) så var vi hem till Christine´s bror, nu har han blivit polis! ;-) Han blir säkert en bra sådan, jag tvivlar icke! :-p

Christine har varit ledig en rätt lång tid nu, det är skönt, vi får tid för varandra.. mycket tid. Det gillar jag! hihi ;-)
Idag, nu, alldeles snart så ska vi ner till stranden, vi ska sola líte och Nova ska få bada.. det blir mysigt det!

Underbara väder!!