promenad, frukost, helgtänkande och Grillning

Vaknade vid 9. Klev upp, satte i linser och borstade igenom håret lite snabbt, men det åkte ganska fort upp. kitlas så hemskt i ansiktet på morgonen, någon mer som tycker det?
Tog på mej skorna, gick en lååång häääärlig promenad med Nova. Pratade lite med Jonas i telefonen.
Kom hem, gjorde iordning kaffe och satte mej på balkongen. *skönt*..
Nova är trött.. haha.. hon sover.
Blev mycket bus idag. Tycker om att busa med henne.. blev en del sök oxå.
Ska snart iväg till jobbet. hade vela varit ledig idag ju.. men hela helgen är jag ju ledig, så man ska inte klaga! :-)
Får se vad det blir i helgen nu då! tjejfest blir det med Diana, HELT KLART! alltid kul på dom där festerna och underbara tjejer! Sen Gävle då, kanske. *hoppas*..
Men ikväll blir det GRILLNING! oh yes! lite vin och grill.. *nam-nam*..


Gjorde ett test. VILKEN PERSONLIGHETSTYP ÄR DU.

Jag var 30% Äventyrare ;
Känd för sin energi, starka kreativitet och spontanitet.  Söker spänning, gillar risker och njutning.Gillar intellektuella utmaningar, är nyfiken men inte lätt att övertyga eller påverka.


25% Ledare ;
Djärv, nyskapande och rak. Bra på abstrakt tänkande och kortsiktig planering. Ofta bestämd och ganska tävlingsinriktad. Målmedveten och effektiv.


23% Beskyddare ;
Vanligtvis väldigt populär, ofta Starka band till hemmet och familjen. Uppträder lugnt och oroar sig sällan.  Är ofta konsekventa, lojala och beskyddande.


22% Diplomat ;
Har förmågan att se helheten och planerar långsiktigt. En intuitiv tänkare som är flexibel, verbal och socialt begåvad.   Fantasifull, empatisk och omhändertagande.


Du är en ÄVENTYRARE/ledare

Inget är omöjligt för dig. Du älskar äventyr, både fysiska som mentala. Nya utmaningar genomför du med passion och mod.

När du blir involverad i ett projekt så blir du ofta extremt fokuserad och ibland blir du så fokuserad att du glömmer bort allt omkring dig. Du genomför dina projekt noggrant ofta med en unik lösning.

Du har mycket energi och blir ofta väldigt entusiastisk över dina egna idéer, projekt och upptäckter. Du är ofta mycket övertygande.

Du gillar att samla på saker, erfarenheter och idéer och är angelägen om att göra ett bra intryck på människor runt omkring dig.

Trots att du tycker om människor och kan vara både charmig och humoristisk är du inte särskilt intresserad av rutinmässiga sociala tillställningar eller tråkiga människor. Du har inga problem med att vara själv och hålla på med dina egna intressen.

Människor säger förmodligen att du är otraditionell, ett original. Du gillar att ha intressanta diskussioner och människor gillar dig vanligtvis för din påhittighet. Du är en spännande men ibland frånvarande vän.


thats me in a nut-skal! hahaha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback